Min sidste vilje

”Min sidste vilje” er et dokument man udfylder om, hvordan man ønsker sin begravelse eller bisættelse skal finde sted. 

Min Sidste Vilje

”Min sidste vilje” er et dokument man udfylder om, hvordan man ønsker sin begravelse eller bisættelse skal finde sted. Man tager stilling til om man vil brændes eller begraves, samt hvor man vil sættes i jorden eller om asken skal spredes over åbent hav.

Her på siden kan du downloade dokumentet for derefter at udfylde det eller hente det hos Senius begravelsesforretning. Vi hjælper og vejleder også gerne med at få det udfyldt rigtig, så alle dine ønsker bliver noteret ned i dokumentet.

Det vil være en stor fordel at orientere familie eller venner om, at man har udfyldt ”Min sidste vilje” og om hvor den er opbevaret.

Vi tilbyder også gerne, at vi gemmer kopi af dokumentet.